Presunúť na hlavný obsah

Bartolomejský hodový jarmok priniesol aj tento rok výbornú atmosféru a bohatý program.

Kultúra

Tohtoročný hodový jarmok v našom meste sa opäť stal nezabudnuteľnou udalosťou, ktorá prilákala počas víkendu 24.-25.8. 2024 množstvo občanov aj návštevníkov z okolia. Výborné počasie, pestrý program a dobrá nálada vytvorili jedinečnú atmosféru, ktorá pretrvala počas celého podujatia. Bartolomejský hodový jarmok pripravilo mesto Čadca pod záštitou primátora Mateja Šimáška  v spolupráci s Domom kultúry v Čadci, Mestským podnikom služieb a ďalšími partnermi. O nezabudnuteľnú atmosféru sa postarali  domáci i zahraniční interpreti, vynikajúci sólisti, folklórne kolektívy a hudobné skupiny, ale aj remeselníci, stánkari a samotní návštevníci. Atmosféra na Matičnom námestí i v ďalších lokalitách mesta bola úžasná.

Poďakovanie

Predstavitelia Mesta Čadca aj touto cestou ďakujú všetkým organizátorom a spoluorganizátorom za dôslednú prípravu a kvalitnú realizáciu podujatia. Poďakovanie za finančnú podporu patrí aj našim partnerom. Za vynikajúce umelecké výkony ďakujeme všetkým domácim čadčianskym umelcom, ako aj tým, ktorí medzi nás zavítali z rôznych kútov Kysúc, Slovenska, Poľska a Českej republiky. 
Garanti a hlavní organizátori podujatia: Mesto Čadca, Dom kultúry v Čadci. Spoluorganizátori : Mestá  Žywiec, Valašské Meziříčí, Obce Vysoká nad Kysucou, Korňa, Rímskokatolícka farnosť Čadca – mesto, Kysucká kultúrna nadácia, Mestský podnik služieb Čadca, Mestská polícia Čadca, Spolok priateľov Čadce. Partneri: OCR Kysuce, Galmm, s.r.o , Roman Kudri, Stredoslovenská energetika, a. s., ARD systém, s.r.o.,  Kysucké pekárne Vilija Čadca,  Eunica media s.r.o, PROMONT, s.r.o., 3 Energy, s.r.o., Apotheke12 s. r. o. , COOP Jednota spotrebné družstvo, Snowparadise Veľká Rača Oščadnica,

Mediálni partneri: Kysuce, MY Kysucké noviny, KTV, Rádio Frontinus, www.regionkysuce.sk.

ĎAKUJEME a o rok DOVIDENIA!

Galéria

Aj bez smyslu to ma zmysel. Biela pastelka 2024